Moduleo Pvc Vloeren

Bereikbare dromen. Welkom in de wereld van Moduleo. Droom weg bij de vele steen – en houtdessins uit onze collectie. Laat je verbeelding spreken. Durf te dromen van een nieuwe look voor jouw interieur. Laat je hier inspireren door realistische en praktijkgerichte oplossingen en laat anderen zien wie jij bent.

Moduleo is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van hoogwaardige, modulaire pvc vloeren, zowel voor thuisgebruik als voor professionele toepassingen. Moduleo (onderdeel van de IVC Group) heeft in Alvelgem (België) geïnvesteerd in een gloednieuwe “groene”productiesite die op een milieuvriendelijke manier, met gepatenteerde technologie, een grote variëteit aan dessins, texturen, kleuren, formaten en afwerkingen kan produceren.

 

Technisch

Een tegel of plank uit de Moduleo collecties biedt door zijn unieke structuur en uitgekiende samenstelling heel wat voordelen voor de gebruiker. De opeenvolgende lagen van glasvezel en kunststof zorgen voor de stevigheid en de stabiliteit van de vloer. De slijtlaag garandeert de levensduur, terwijl de protectonite beschermingslaag bijdraagt tot de onderhoudsvriendelijkheid van de Moduleo Design Floor.

Moduleo is samengesteld uit verschillende lagen en biedt hierdoor een uitstekende kwaliteit en een stijlvolle uitstraling.

  1. Protectonite PU: de extra polyurethaanlaag (PUR) beschermt de vloer tegen krassen en vuiligheid.
  2. Slijtlaag: de transparante slijtlaag beschermt het dessin. Door het aanbrengen van een structuur in het oppervlak ziet de vloer en realistisch en natuurlijk uit.
  3. Dessin: het dessin wordt op de printlaag aangebracht aan de hand van een innovatieve techniek.
  4. Onderlaag: een geluiddempende onderlaag die dankzij de verfijnde textuur van de onderkant zorgt voor een perfecte hechting aan de ondergrond.

 

Voordelen van een Moduleo Pvc Vloer

Moduleo® vloeren werden zo ontworpen dat ze de unieke patronen en texturen weergeven die u in natuurlijke houten en stenen vloeren terugvindt. Ze bieden een hele reeks voordelen en scoren op veel vlakken zelfs beter dan hun natuurlijke tegenhangers.

Haal de natuurlijke look van houten en stenen vloeren in huis, maar geniet van de voordelen van Moduleo®.

Moduleo® designvloeren zijn:

 

  • Waterafstotend
  • Krasbestendig
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Geluids- en warmte-isolerend
  • Betrouwbaar dankzij de garantie van minstens 15 jaar
  • Nauwelijks te onderscheiden van natuurlijk hout en steen

 

Bovendien bestaan onze producten voor  tot  50% uit gerecycleerde materialen.

 

Wat maakt een Moduleo vloer nou zo uniek?

Moduleo is een ecologisch verantwoorde en intelligente keuze voor de toekomst. Onze producten zijn niet alleen op een doorgedreven milieubewuste manier gemaakt, ze zijn op hun beurt ook recyclebaar. Daarvoor hebben we een gloednieuwe “groene” fabriek gebouwd in Belgie, dichtbij onze klanten in plaats van – vaak – geïmporteerd uit het verre Oosten.

Geluidsarm

In tegenstelling tot andere oplossingen voor vloerbedekking, zorgen de planken en tegels van Moduleo voor minder geluidsweerkaatsing. Er zijn ook geen storende loopgeluiden in de ruimte zelf waar je je bevindt.

Minieme restindruk

De Moduleo Pvc Vloeren beantwoorden aan alle strenge normen op het vlak van restindrukken veroorzaakt door bijvoorbeeld stoelen, kasten of hakken van schoenen.

V-groef

Door de v-groef worden Moduleo planken en tegels geaccentueerd en zie je de mooi afgelijnde contouren.

Streek- en vlekbestendig

De vloeren zijn door hun sterke slijtlaag, in combinatie met de PU-laag, bijzonder bestendig tegen vlekken en schoenstrepen. Vlekken en strepen zijn in een oogwenk verwijderbaar.

Protectonite

De unieke Protectonite PU-beschermingslaag op basis van watergedragen lak zorgt voor een verminderd watergebruik bij het onderhoud van je vloer. Bovendien heb je weinig of geen detergenten nodig.

Onderhoudsvriendelijk

Moduleo denkt aan je comfort en tijdsbesteding. Dankzij hun Protectonite beschermingslaag zijn onze vloeren bijzonder onderhoudsvriendelijk.