Pvc Vloeren Prijzen

Pvc vloeren prijzenDe prijzen van pvc vloeren liggen nogal ver uiteen. Voor twee jaar geleden lagen de prijzen dichter bij elkaar maar toen was de keuze in het assortiment van pvc vloeren vele malen kleiner. Nu, tegenwoordig heeft vrijwel ieder bekend merk een zeer ruim aanbod in pvc en zijn er ook goedkopere vloeren aan de collecties toegevoegd. De voordelen van een ruim assortiment is dat prijzen gedaald zijn, er veel meer keuze is gekomen en er vele aanbieders zijn met goede kwaliteit pvc vloeren. De nadelen zijn dat je soms geen idee meer hebt wat je moet kiezen, wat de juiste kwaliteit / prijs verhouding is en dat goedkoop pvc vloeren op diverse sites zoals bijvoorbeeld marktplaats aangeboden worden.

Je kunt pvc vloeren een beetje globaal indelen in drie verschillende prijsklassen. Van goedkoop naar duur ziet dat er een beetje als volgt uit:

  1. Klasse 1: Prijzen tussen de 10-20 euro m2. Dit zijn de goedkopere pvc vloeren die alleen geschikt zijn voor normaal en licht woongebruik. Vaak een beperkt aantal kleuren en design of overjarige modellen.
  2. Klasse 2: Prijzen tussen 20-30 euro m2. Dit zijn de betere kwaliteitsvloeren waarin volop keuze mogelijkheden zijn en waarbij normaal woongebruik, zwaar woongebruik en licht commercieel gebruik geen enkel probleem is.
  3. Klasse 3: Prijzen boven de 30 euro m2. Deze categorie zijn topvloeren. Geschikt voor zwaar woon gebruik, zwaar commercieel gebruik en verkrijgbaar in vrijwel elk denkbaar design of kleur.