Quick Step Pvc Vloeren

Quick Step Livyn Vloer

Livyn Pvc Vloer

Treed binnen in de wereld van Quick Step Pvc Vloeren, ook wel de Livyn collectie genoemd. Comfortabele kwaliteitsvloeren met de natuurlijke uitstraling van hout en alle praktische voordelen van kunststof. Een meesterlijke collectie, die alles heeft om een echte Quick Step klassieker te worden.

 

Wat is Livyn luxevinyl?

Quick-Step Livyn is een stevige, praktische gelaagde vinylvloer met een bedrukt oppervlak in diverse kleuren. Dankzij een vinylkern van hoge kwaliteit is Livyn waterdicht en geluiddempend. Livyn-vinylvloeren voelen bovendien heel warm en zacht aan en zijn zo dun dat ze gemakkelijk op bestaande, egale vloerbedekkingen kunnen worden geplaatst. Een Livyn vloer bestaat uit vier lagen:

 

Hoe is Livyn opgebouwd?

Livyn Quick Step Vloer

  1. EEN BESCHERMENDE TOPLAAG VAN PU

De beschermende toplaag van PU beschermt de Livyn-vinylvloeren tegen vuil, vlekken en krassen en maakt ze gemakkelijk te reinigen. De extra matte glans geeft Livyn vloeren hun echt authentieke uitstraling.

  1. EEN TRANSPARANTE SLIJTLAAG

De transparante slijtlaag biedt maximale bescherming tegen slijtage en beschadiging. Voor commerciële toepassingen hebben wij het gamma Essential Pro ontwikkeld, dat een nog dikkere slijtlaag heeft.

  1. EEN DECORLAAG

De decorlaag is in 15 variëteiten verkrijgbaar. Druktechnieken van topniveau zorgen voor een elegant en buitengewoon realistisch effect.

  1. EEN WATERDICHTE, GELUIDDEMPENDE KERN

De waterdichte, geluiddempende kern zorgt voor comfort en duurzaamheid. Als je voor een Essential Click V4 vloer kiest, bevat deze laag bovendien glasvezels voor extra stabiliteit en zorgt het gepatenteerde Uniclic systeem voor een snelle, handige installatie zonder lijm.

Livyn vinylvloeren bestaan in twee versies, afhankelijk van de plaatsingsmethode: zwevend of gelijmd.

 

De voordelen van Livyn vloeren

 

Krasbestendig en Stil

Livyn is krasbestendig, waardoor jouw vloer tegen een stootje kan. Nog een belangrijk voordeel van deze pvc vloer is het stille loopcomfort. De zachte vloeren dempen het contactgeluid waardoor het zeer aangenaam wonen is.

Kids Proof

Een huis waarin geleefd wordt moet je makkelijk schoon kunnen houden. Livyn heeft een volledig gesloten oppervlak en een beschermende PU-toplaag waardoor vuil en vlekken geen kans maken. Koffie, fruitsap of confituur, alles is zo weggeveegd.

De sterke, slijtvaste toplaag maakt de pvc vloeren bovendien ideaal voor ruimtes waarin zeer intensief geleefd wordt. De nieuwe kwaliteitsvloer is zelfs zo sterk dat Quick Step er minimaal 20 jaar garantie op geeft!

Warm Karakter

De nieuwe vloeren voelen niet alleen behaaglijk warm aan, maar zijn ook nog is zacht, zodat je voortaan alleen nog op blote voeten wilt rondlopen. Livyn is bovendien een zeer goede warmtegeleider en is dus perfect geschikt voor vloerverwarming of –koeling. Comfort verzekerd!

100% Watervast

Livyn vloeren bestaan uit kwalitatief hoogwaardige kunststof en is hierdoor vochtbestendig. Deze vloeren voelen zich dan ook helemaal thuis in keukens, toiletten, badkamers en ruimtes die tegen aardig wat vocht moeten kunnen.

Sterk in Renovatie

Livyn vloeren zijn dun en soepel, waardoor ze probleemloos bovenop een bestaande en egale vloer geplaatst kunnen worden. Hiermee bespaar je jezelf een hoop uitbreek werk en kun je jouw ruimte zonder stress opnieuw inrichten.

 

Wat maakt een Quick Step Livyn vloer nou zo uniek?

Gepassioneerd volgen wij de ontwikkelingen in de wereld van mode, architectuur en interieur en vertalen wij deze naar toonaangevende, trendy vloerontwerpen. Voor de nieuwe Livyn Essential Collectie hebben we een gamma samengesteld waarin ieder wel een kleur en een houtkarakter naar zijn of haar smaak terug kan vinden. Bovendien hebben we gekozen voor een elegant plankenformaat dat de houtdessins optimaal tot hun recht laat komen.

Dankzij passende oppervlaktestructuren kunnen we het karakter van de plank extra benadrukken. Onze innovatieve randafwerking zorgt ervoor dat we het authentieke plankeffect kunnen versterken of verzwakken. Zo versterken donkere groeven het doorleefde karakter van jouw vloer en zorgen lichtere groeven voor een zacht effect.

In 1997 brachten wij als eerste een lijmloos geïntegreerd kliksysteem voor laminaatvloeren op de markt: Uniclic. Intussen is dit revolutionaire clicksysteem wereldwijd gepatenteerd en internationaal bekroond met talrijke awards. Niet toevallig vertrouwen heel wat professionele stoffeerders nog steeds op deze innovatieve installatietechniek. Ook binnen onze Livyn Essential Click V4 collectie kun je genieten van de voordelen van dit innovatief kliksysteem.

Topkwaliteit, daar draait het bij Quick Step om. Wij hebben een eigen onderzoekscentrum waar technische testen worden uitgevoerd. De strengste kwaliteitseisen worden toegepast, zodat de vloeren tegen alle omstandigheden opgewassen zijn. Daarom kan Quick Step minimum 20 jaar garantie geven op zijn collectie.

Weinig andere vloerspecialisten leveren dezelfde totaalservice als Quick Step. Onze service omvat niet alleen de vloer, maar ook de installatietools, passende plinten, profielen en een onderhoudskit. Zo garanderen we de kwaliteit van je vloer. Bovendien krijg je in de speciaalzaak de beste tips van onze Quick Step vakmensen voor de installatie, de afwerking en het onderhoud.

 

Hoe maak ik mijn keuze?

 

Klikken

De Quickstep Livyn vloeren kun je overal in een handomdraai plaatsen dankzij het gepatenteerde Uniclic Systeem. Met deze handige tandgroefverbinding leg je de vloerstroken in één klik zonder lijm of andere benodigdheden.

De grote kracht van het Uniclic Systeem schuilt enerzijds in de horizontale en verticale vergrendeling zodat hoogteverschillen nooit kunnen voorkomen. Anderzijds zorgt dit ingenieuze kliksysteem ervoor dat je de panelen niet alleen kunt wentelen en klikken maar ook horizontaal kunt invoegen bij moeilijk te bereiken plaatsen.

Lijmen

Indien je de traditionele methode verkiest kan dat ook. Dan kies je gewoon voor de te verlijmen versie. Daarbij zijn geen uitzettingsvoegen en du geen plinten nodig.

Nu je de Livyn vloer hebt gekozen die bij je past, staat Quick Step klaar om je te begeleiden bij de installatie, de afwerking en het onderhoud. Je nieuwe kwaliteitsvloer verdient immer de meest zorgzame behandeling, zodat je er jaar na jaar van kunt blijven genieten.

 

Hoe installeer je een Quick Step Livyn vloer?

Kies je voor een vloer met het Uniclic systeem of lijm je de vloerstroken liever?

Klikken

Dankzij het gepatenteerde Uniclic systeem kun je een Livyn ‘Essential Click V4’ vloer in een handomdraai plaatsen. Met het praktische tand- en groefsysteem plaats je de vloerplanken met een enkele ‘klik’, zonder lijm of andere benodigdheden. Het Uniclic systeem laat je voor een maximaal plaatsingscomfort uit twee methoden kiezen.

Lijmen

Desgewenst kun je ook de traditionele ‘gelijmde’ methode gebruiken. Voor deze methode heb je geen uitzettingsvoegen of plinten nodig. Gebruik gewoon de speciale Quick-Step Livyn lijm.